Kött, charkuterier, ost och tillbehör

På Husmans Deli arbetar vi målmedvetet med att finna leverantörer som tar större hänsyn till djur och natur. Tillsammans med bland annat Svensk Sigill certifierade Karlfälts Gård har vi enträget sedan vi startade arbetat med att erbjuda kött, lamm och charkuterier som håller ännu hårdare krav än vad den svenska lagstiftningen kräver. Detta betyder högre livsmedelskvalitet, god djuromsorg, ökad miljöhänsyn och inte minst ingen antibiotika. Hos Husmans Deli styckar och hängmörar vi själva, vi tillverkar egna såser, marinader, dressingar, smör och aromrika oljor – vilket gör att vi har full kvalitetskontroll på allt vi säljer.  Givetvis kan dock inte allt vara närproducerat vilket bland annat vår stora ostdisk vittnar om, även om vi även här söker efter spännande närproducerade svenska ostar att berika bordet med!

För att göra våra varor ännu mer tillgängliga serverar vi nu alla möjligheten att inhandla delar av vårt sortiment via vår och Lisa Elmqvists e-handel, Mat Online. När du klickar på produktkategorierna nedan hamnar du på Mat Online.

Kött

På Husmans Deli saluför vi ett rikt utbud av nötkött. Vår strävan och ambition är att så långt det går erbjuda närproducerat. Vårt nära samarbete med Karlfälts Gård är ett ypperligt bevis på detta.

Kött

CHARKUTERIER

På Husmans Deli har vi liksom på nötkött ett rikt utbud av charkuterier gjorda på prima råvaror, där även vissa produkter görs hos oss från ax till limpa. Lägg därtill alla charkuterier från Italien och Spanien så är det inget som saknas.

CHARKUTERIER

OST

Say cheese. Ostdisken hos Husmans Deli är ett paradis för oss som älskar ost. Utbudet som vi saluför av allehanda ostar kommer från både när och fjärran och passar givetvis som både för- och efterrätt.

OST

SÅSER & KRYDDSMÖR

Klassisk Béarnaise, vår egen Sean Connery dressing eller våra hemgjorda smörer. När du går in och väljer maträtter och råvaror på vår hemsida och e-handel föreslår vi alltid förslag på såser och tillbehör.

SÅSER & KRYDDSMÖR

SYLT & MARMELAD

På Husman Deli har vi ett rikt utbud av egenhändigt producerade sylter och marmelader. På smörgåsen, ankleverterrinen eller som tillbehör till någon av våra ostar, valet är som bekant ditt.

SYLT & MARMELAD

TILLBEHÖR

Förutom såser och röror erbjuder vi diverse tillbehör som hör våra råvaror och rätter till. Så oavsett om ni vill ha bröd eller en smakrik balsamvinäger har vi det ni söker.

TILLBEHÖR

PRESENTER

En fårfäll till favoritstolen.Överraska med en presentkorg. Eller varför inte ge bort ett välsmakande presentkort till någon likasinnad.

PRESENTER

MATLÅDOR & PICKNICK

Våra matlådor från Husmans Deli och Lisa Elmqvist passar både som lunch eller middag och våra picknickbrickor är härliga ute i det gröna.

MATLÅDOR & PICKNICK

LISAS MATKASSE

Hos oss är det du som bestämmer när, vad, hur och för vilka. Välj bland våra kassar, till vardag eller fest, för en eller flera, för vuxna och barn.

LISAS MATKASSE
Recept och Forsläg Husmas Deli

Recept & Förslag

Ta del av våra färdigkomponerade menyförslag, eller våra valfria förslag på för- och huvudätter, desserter samt canapéer/snittar. Och så lite tips och recept på hur du lyckas bäst hemma i köket.

Recept & Förslag