Charkuterier Husmas Deli
Färsk kött Husmans Deli Butik
Färsk kött Husmans Deli Butik
Biff Rydberg med tillbehör.
Ost Husmans Deli
Sylt och Marmelad
Jordärts kockssoppa
Mozarella sallad
Bacon Husmans Deli

Husmans Deli , Butik, Mat i baren och online

Husmanskost och delikatesser - matservering med butik i Östermalms saluhall samt på nätet.

Mitt i Östermalms Saluhalls fantastiska miljö finner du sedan 2005 Husmans Deli. En deli är en kombination av matservering och butik, där man kan välja mellan olika rätter av husmanskost och delikatesser att antingen äta på plats eller köpa med sig. Hos oss finner du ett rikligt sortiment av vällagad husmanskost, i god harmoni med ett handplockat urval av spännande delikatesser samt ett noga utvalt sortiment av kött, charkuterier och ost från marknadens bästa leverantörer. Hemmagjorda såser, marinader, dressingar, smör och aromrika oljor gör att ingenting saknas. Kort och gott tillagar och bereder vi själva så mycket som möjligt av våra varor, för att på så sätt säkerställa att det vi saluför lever upp till våra egna, höga krav.

För att göra våra varor ännu mer tillgängliga serverar vi nu alla möjligheten att inhandla delar av vårt sortiment via vår och Lisa Elmqvists e-handel, Mat Online.

Varmt välkommen!

Mat Online

Nu ger vi dig möjlighet att få delar av vårt sortiment från både Husmans Deli och Lisa Elmqvist levererat hem, till kontoret, landet eller utomlands. Lisas Matkasse, styckevaror, matlådor, presenter och mycket mer.

08-553 404 00

Mat Online
Charkuterier Husmas Deli

Butiken

I vår mycket välsorterade butik finner du ett spännande och gediget utbud av kött, charkuterier, ost, såser, smör, marinader, husmanskost, delikatesser och mer därtill. 

08- 553 404 80

Butiken
Pyttipanna Husmans Deli

Mat i Baren

På Husmans Deli inriktar vi oss på klassisk husmanskost. Hos oss kan du dagligen välja mellan ett 20-tal rätter att antingen äta på plats i baren, där vi har 10 sittplatser, eller köpa med dig.

08-553 404 80

Mat i Baren

Recept & Förslag

Ta del av Husmans Delis och Lisa Elmqvists färdigkomponerade menyförslag, eller våra valfria förslag på för- och huvudrätter, desserter samt canapéer/snittar. Och så lite tips och recept på hur du lyckas bäst hemma i köket.

Recept & Förslag

Catering & Fest

På tu man hand, fest eller bröllop med ett 100-talet personer. Vi ger dig möjligheterna, du sätter gränserna.

08-553 404 80

Catering & Fest

Matlådor & Picknick

Vällagade och smakfulla matlådor gjorda på äkta råvaror som tillagas i vårt kök. Till lunch eller middag – valet är som bekant ditt. Eller varför inte en smakfull picknickbricka att dela med någon likasinnad.

08-553 404 80

Matlådor & Picknick